Bio

Dilahirkan pada 7 Feb 1991. 25. Asal gombak. Stay Rawang. 

Anak kelima dari 7 org adik beradik (suka buli adik). Well, apa guna ada adik :D

 
Merupakan salah seorang admin di sebuah syarikat swasta. Cepat stress kalau ia melibatkan kerja. 

Seorang yang simple, pemalu, muka ketat tapi sebenarnya hahaha jeng jeng jeng..gelak je mampu. Kalau orang tak kenal orang akan cakap sombong, tapi once dah kenal rapat okeh ja. Akan talk more dgn org yg selesa shj.

Memandu viva hitam yang telahpun berusia 4 tahun. >>love my baby black

Suka main blog sebab suka edit2. Akan tukar at least sekali template blog dlm masa sebulan sebab cepat bosan. Pelupa pun ya. makan semut banyak agaknya. 


Suka makan ikan keli tapi gerun tengok kepala dia. 


Pengecut tapi berdikari. acane tu?


Minat dengan semua warna. mana-mana warna pon boleh. tp kalau baju lately ni suka beli warna hitam. sebab apa? nk tau kena baca sampai habis.


I'm a big fan of ..... artis eh. sape eh. macam takde, semua biasa2 je. just minat watak pelakon dlm drama je. tp realiti tak minat. Oh yes, saya layan drama melayu.


Suka pantai, pulau, laut dan benda-benda yang boleh membawakan ketenangan. Sangat tak suka akan keriuhan dan kebisingan yang melampau.


kbai. Happy Blogging. Assalamualaikum :)

*****************************

0 comments:

 

GOOGLE+

FOLLOWERS

Category

announcement (1) beach (2) beforeafter (1) birthday (2) blogger (3) bored (1) boyfie (3) cakapje (2) celebrity (1) chidish (1) childhood (1) clothing (1) company trip (5) curious (1) disgusting (1) drama (4) ego (1) eid (1) family (2) fashion (1) food (2) freebies (1) friends (2) GA (4) games (1) holiday (7) info (25) insurans (3) island (5) job vacancy (1) kawad (1) kelemumur (1) kereta (2) kerja (2) kfc (1) kids (1) korean (1) kpop (1) langkawi (3) lesson (1) love (6) makanfree (1) memories (7) mh370 (2) mood (3) mydreams (1) myself (11) news (1) officemate (3) OMG (6) PLKN (1) preview (12) promotion (1) rawang (1) recipe (1) segmen (1) sinopsis (2) sketch (1) smartphone (1) storysharing (1) sweet (2) takaful (3) tips (4) top10 (1) wanita (2) wedding (4) wordless (5) youtube (3)