My E-day



Alhamdulillah.. settle satu step. semua pun berjalan lancar hari tu. 
07.02.2016 ulang tahun kelahiran, hari tunang , hari anniversary. 3 in 1 ;)
Semoga Allah permudahkan untuk urusan seterusnya. Aminn

Some flashback ..................

Sehari sebelum, sangatlah serabut. Dengan nak kemas umah, p amik tempahan hantaran (apam polkadot n puding roti) lagi, gubah hantaran.. semua buat sendiri. masa tu mmg taknak tgk cermin langsung sbb takut kalau-kalau tangan ni ringan p amik batu pecahkan cermin sbb tak tahan tgk muka sendiri yang sememeh tu. alahai. sampaikan satu tahap, fikir taknak langsungkan je pertunangan tu. bayangkan punyalah tensionnya. rasa macam "takyah tunang pun takpe kot". emm..malam tu, 3 pagi baru tido sbb tlg kakak siapkan pelamin (kakak sponsor- De Rias Bridal House).
Esok paginya, bangun2 je teros melompat dari katil. pasal baru teringat rumah tak kemas lagi. nak bawak keluar sofa. nak bentang karpet lagi..blablablabla.. turun2 terus nampak ayah n abang yg dah siap sedia nak tlg. Allah, bersyukur sangat. time tu rasa a bit relief la. Kemas2...dalam pukul 9 siap! Then kena bergegas mandi sebab nak di make up kan..Make up oleh kakak sendiri.. Majlis lepas zohor tapi make up awal sbb dia kena p larikk ke kenduri lain plak. Lepas make up, member2 sampai . Member merangkap dayang2 ku. Haha over sangat kena ada dayang n flower girl bagai. 

Perasaan yang "takyah tunang pun takpe kot" tadi tu beransur2 hilang n bertukar jadi excited. Sbb tgk muka2 kesayangan di sekeliling yg happy n banyak membantu :) 

Then siap2 semua...pukul 2 rombongan sampai. Semua berjalan lancar......cuaca pun cantik
fuhhhh
A big big thanks pada semua yg membantu. Sssayanggggg semua. bye Assalamualaikum!



5 comments:

Farah Waheda Wahid said... [Reply to comment]

wahhh cantiknya pelamin...

Tia Saipul said... [Reply to comment]

@Farah Waheda Wahid thanks :)

Teena Tna said... [Reply to comment]

Tahniah! One more step....
Semoga semuanya dipermudahkan 😃

Tia Saipul said... [Reply to comment]

@Teena Tna tq teena.. still remember ur name! hihi lama tak main belog nih

Gemini Exchange said... [Reply to comment]

Pull back to wrong address in Gemini.
Would you like to pull back in Gemini? Do you inadvertently pull back to wrong address in Gemini? You don't need to stress at all as you can take best arrangements from the all around prepared experts who can be drawn closer by dialing Gemini Customer Support number 1800-665-6722. The specialists know every one of the systems and steps that helps in settling the blunders rapidly. You can benefit their extraordinary administrations whenever from anyplace as there is no time-boundaries and area obstructions.
gemini number
gemini support number
gemini customer support number

 

FOLLOWERS

Category

announcement (1) beach (2) beforeafter (1) birthday (2) blogger (3) bored (1) boyfie (3) cakapje (2) celebrity (1) chidish (1) childhood (1) clothing (1) company trip (5) curious (1) disgusting (1) drama (4) ego (1) eid (1) family (2) fashion (1) food (2) freebies (1) friends (2) GA (4) games (1) holiday (7) info (25) insurans (3) island (5) job vacancy (1) kawad (1) kelemumur (1) kereta (2) kerja (2) kfc (1) kids (1) korean (1) kpop (1) langkawi (3) lesson (1) love (6) makanfree (1) memories (7) mh370 (2) mood (3) mydreams (1) myself (11) news (1) officemate (3) OMG (6) PLKN (1) preview (12) promotion (1) rawang (1) recipe (1) segmen (1) sinopsis (2) sketch (1) smartphone (1) storysharing (1) sweet (2) takaful (3) tips (4) top10 (1) wanita (2) wedding (4) wordless (5) youtube (3)