Wordless Wednesday #1

lokasi @Kuala Selangor. RM368k ja. kbai.





6 comments:

Sheila Salim said... [Reply to comment]

Assalamualaikum.. sheila membalas kunjungan kamu. done follow kamu juga. wahh mahalnya. dekat dah dengan kawasan tempat tinggal sheila, sg buloh. hehe ~~~

Semantic Sepia said... [Reply to comment]

@Sheila Salim mahal kan. berangan jela nak duk umah camni. hihi

Siti Nooryanawati Mohamed said... [Reply to comment]

Wahhhh...cantik, berbaloi dengan harga.
Susah dah nak jumpa rumah macam ni dgn harga macam tu...maybe sebab lokasi je yg buat dia jadi murah.

Klu di Putrajaya & kawasan sekeliling yg berdekatan, semi-D sahaja da RM1m++. Huhuhu~

Semantic Sepia said... [Reply to comment]

@Siti Nooryanawati Mohamed yekot. sbb lokasi. yeke? 1m++? haha hanya mampu ketawa.

Siti Nooryanawati Mohamed said... [Reply to comment]

@Semantic Sepia Yerp...klu banglo sebuah dah RM2m++.
Yela...kita mampu gelak & tengok pemandangan yg cantik itu jerr... Hahaha~

Semantic Sepia said... [Reply to comment]

@Siti Nooryanawati Mohamed ee bile la nak jadi jutawan. hihi.

 

GOOGLE+

FOLLOWERS

Category

announcement (1) beach (2) beforeafter (1) birthday (2) blogger (3) bored (1) boyfie (3) cakapje (2) celebrity (1) chidish (1) childhood (1) clothing (1) company trip (5) curious (1) disgusting (1) drama (4) ego (1) eid (1) family (2) fashion (1) food (2) freebies (1) friends (2) GA (4) games (1) holiday (7) info (25) insurans (3) island (5) job vacancy (1) kawad (1) kelemumur (1) kereta (2) kerja (2) kfc (1) kids (1) korean (1) kpop (1) langkawi (3) lesson (1) love (6) makanfree (1) memories (7) mh370 (2) mood (3) mydreams (1) myself (11) news (1) officemate (3) OMG (6) PLKN (1) preview (12) promotion (1) rawang (1) recipe (1) segmen (1) sinopsis (2) sketch (1) smartphone (1) storysharing (1) sweet (2) takaful (3) tips (4) top10 (1) wanita (2) wedding (4) wordless (5) youtube (3)