Apa yang saya buat bila mula2 masuk office??

  1. Punch Card. tapi kalau dah lambat tak payah la punch!
  2. Buka PC
  3. On Wifi kat handphone
  4. Cek dan baca semua notification yang timbul. whatsapp, wechat, insta, fb n etc
  5. On Blog. Cek latest comment, message kat chatbox, followers baru. sukee
  6. Breakfast atas meja kerja (kalau tak sempat nak makan kat rumah la.)
  7. Cek Planner apa nak buat untuk sepanjang haritu
  8. Bermula lah tugasan
Semua benda kat atas ni rasa macam dah rutin. memang hari2 akan buat. so ada yang sama tak macam korang? kalau sama ce comment :)



9 comments:

Nurul Farahizzati said... [Reply to comment]

rutin 3-5 saya buat bila rutin no 3 menjadi.. hee :D

Sha said... [Reply to comment]

:) hihikk lebih kurang sama je..bezanya, Sha breakfast di rumah - WAJIB.

Semantic Sepia said... [Reply to comment]

@Nurul Farahizzati: same! mmg wajib kan buat

Semantic Sepia said... [Reply to comment]

@Sha: selalunya pun mmg kikirie akan bfast di rumah. tp kalau dah lambat, terpaksa la bawak bekal. hihu

Mummy Adriana said... [Reply to comment]

dah lama resign and fully housewife :) rinduuuu suasana kt ofis...

Mummy Adriana said... [Reply to comment]

dah lama resign and fully housewife :) rinduuuu suasana kt ofis...

Semantic Sepia said... [Reply to comment]

@Mummy Adriana: hehe biase la tu sis..yg keje nk dok umah, yg dok umah rindu nak keje..

Amie said... [Reply to comment]

err...mcm sama jer...

^____~

Semantic Sepia said... [Reply to comment]

@Amie: semua sama?! eh? give me five! or maybe ten! :D

 

GOOGLE+

FOLLOWERS

Category

announcement (1) beach (2) beforeafter (1) birthday (2) blogger (3) bored (1) boyfie (3) cakapje (2) celebrity (1) chidish (1) childhood (1) clothing (1) company trip (5) curious (1) disgusting (1) drama (4) ego (1) eid (1) family (2) fashion (1) food (2) freebies (1) friends (2) GA (4) games (1) holiday (7) info (25) insurans (3) island (5) job vacancy (1) kawad (1) kelemumur (1) kereta (2) kerja (2) kfc (1) kids (1) korean (1) kpop (1) langkawi (3) lesson (1) love (6) makanfree (1) memories (7) mh370 (2) mood (3) mydreams (1) myself (11) news (1) officemate (3) OMG (6) PLKN (1) preview (12) promotion (1) rawang (1) recipe (1) segmen (1) sinopsis (2) sketch (1) smartphone (1) storysharing (1) sweet (2) takaful (3) tips (4) top10 (1) wanita (2) wedding (4) wordless (5) youtube (3)