Drama Sweetheart Fantasia


Hi! Assalamualaikum. semalam adela masa terluang sikit lepas habiskan semua kerja di office, aku pun pergi la menerjah tonton.com.my nak tengok drama la niat di hati.lepas tu mata tertumpu kat cite kat atas ni. tengok hero macam kenal. lah, Faizal dalam Love You Mr Arrogant rupanya. yg psiko gilekan Zara tu..nama sebenar die, Syarul Ridzwan.

Try lah tengok satu episod, not bad la. boleh layan..dia berkisarkan tentang perempuan ni (Emma Maembong) pegang watak sebagai Julia Jane seorang aktress baru dan pernah gagal dalam bercinta terjumpa dengan Jimmy Daeng, (Syarul Ridzwan) seorang jejaka yang baru menceburi bidang pengarahan filem di sebuah pusat membeli belah. Julia membeli minyak wangi Fantasia SG Men untuk rakannya manakala Jimmy membeli haruman SweetHeart. Mereka kemudiannya bertukar kad nama namun nasib tak menyebelahi kerana beg mereka tertukar di kaunter dan mereka mendapat semula kad nama masing-masing... nak tau ape berlaku lepas tu, tonton la sendiriii

Drama ni dibawakan khas oleh dua jenama terkenal iaitu Silky Girl dan SG Men.

TARIKH DITAYANGKAN: 11 NOVEMBER – 23 DISEMBER 2013 
 MASA : 12.00 PM
BILANGAN EPISOD: 13
DURASI: 5 MINIT SETIAP EPISOD
GENRE: KOMEDI ROMANTIK
HANYA DITAYANGKAN DI TONTON










13 comments:

Aefa Aerisya said... [Reply to comment]

rajinnye tgk online hehe.. dua2 artis tu aefa tak kenal :D

KIKIRIE™ said... [Reply to comment]

@Aefa Aerisya lah.. ni mst aefa tak layan drama melayu ni kennn.. huhu

Aefa Aerisya said... [Reply to comment]

aah.. heheheh

Cik Mun said... [Reply to comment]

comel je emma tu..hehe

KIKIRIE™ said... [Reply to comment]

@Aefa Aerisya dah agak dah.. abis layan ape? korea?

KIKIRIE™ said... [Reply to comment]

@Cik Mun mmg comel :)

Aefa Aerisya said... [Reply to comment]

aah korea hehehe :D

Nadratul Syazwana said... [Reply to comment]

Haha amboiii. Seronok layan tonton ehh. Nak takpernah tengok movie dekat tonton :)

KIKIRIE™ said... [Reply to comment]

@Nadratul Syazwana try la.. best

Zaf98 said... [Reply to comment]

sape laki tu? jarang teng0k dia berlak0n~

KIKIRIE™ said... [Reply to comment]

@Zaf98 die belakon dlm love u mr arrogant. dia ni bks hero remaja

Nadratul Syazwana said... [Reply to comment]

Bila tengok banyak kali gambar ni, baru perasan Emma tu lawa gila!Haha

Syuri said... [Reply to comment]

salam perkenalan, silahkan berkunjung ke blog saya atau langsung ke https://play.google.com/store/apps/details?id=air.PuzzleBarbie dan
https://play.google.com/store/apps/details?id=air.KumpulanDongeng , ada dongeng anak dari indonesia dan puzzle untuk mendidik dan mengasah kecerdasan anak, barangkali anda mempunyai anak. adik,keponakan yang masih kecil, silahkan mencoba FREE, semoga bermanfaat, terima kasih.

 

GOOGLE+

FOLLOWERS

Category

announcement (1) beach (2) beforeafter (1) birthday (2) blogger (3) bored (1) boyfie (3) cakapje (2) celebrity (1) chidish (1) childhood (1) clothing (1) company trip (5) curious (1) disgusting (1) drama (4) ego (1) eid (1) family (2) fashion (1) food (2) freebies (1) friends (2) GA (4) games (1) holiday (7) info (25) insurans (3) island (5) job vacancy (1) kawad (1) kelemumur (1) kereta (2) kerja (2) kfc (1) kids (1) korean (1) kpop (1) langkawi (3) lesson (1) love (6) makanfree (1) memories (7) mh370 (2) mood (3) mydreams (1) myself (11) news (1) officemate (3) OMG (6) PLKN (1) preview (12) promotion (1) rawang (1) recipe (1) segmen (1) sinopsis (2) sketch (1) smartphone (1) storysharing (1) sweet (2) takaful (3) tips (4) top10 (1) wanita (2) wedding (4) wordless (5) youtube (3)