Kenapa blogger tak buat mention nama mcm facebook?

gambar sekadar hiasan

haha, terfikir tiba-tiba. tengah syok2 komen entry orang. pastu nak tunggu reply punya la lama. then close tab pegi la tengok yang lain. lps tu orang tu dah balas bukan kite tau. nak2 pulak benda yang kita tanya tu bende yang memang kite nak sangat tau. terpaksa la refresh2 blog dia, sampai kesudah takde reply. hampa~

16 comments:

Sabrina SA said... [Reply to comment]

Hahaha betul jugak tu.
Lg2 kalau kita tgh ada masalah dgn blog, tanya org tu. Tapi dia tak reply2 .

Wan Nabihah said... [Reply to comment]

Betol tu, susah jugak bila dah lupa link blog tu... so kena bookmark je lah..nak tgk balas k x.. huhu

KIKIRIE™ said... [Reply to comment]

@Sabrina SA haha, kan. mmg kuciwa

KIKIRIE™ said... [Reply to comment]

@Wan Nabihah tau takpe! tapi dah cek banyak kali tak balas2 gak. mmg menguji.

Aefa Aerisya said... [Reply to comment]

hihi.. kat blog just ade follow up komen je.. nk tunggu dorg develop mention tu entah bile hhehe.. tp sesetengah blog takde follow up cmt ni... mmg xletak eh? sbb blog awk pon takde :)

KIKIRIE™ said... [Reply to comment]

yeke..camne nak buat eh?

Mazni Munawar said... [Reply to comment]

haha setuju, rasa mcm tkde function balas komen org xD

Aefa Aerisya said... [Reply to comment]

yippie~ dah ade button follow up :D aefa suka ade button follow up ni. boleh baca ape owner blog reply :D

KIKIRIE™ said... [Reply to comment]

@Mazni Munawar tula huhu.

KIKIRIE™ said... [Reply to comment]

@Aefa Aerisya aefa, kat comment form kite ke ade button follow up tu?

Aefa Aerisya said... [Reply to comment]

aah.. bile awk reply, sy dpt satu notification kat emel :D

KIKIRIE™ said... [Reply to comment]

@Aefa Aerisya a'ah.. baru perasan boleh tick kat box follow up tu.. hihi

Muya Devoteeshonesty said... [Reply to comment]

Ini pada ngomong malaysia kah???

KIKIRIE™ said... [Reply to comment]

@Muya Devoteeshonesty iya..dari indonesia ya? salam kenalan :)

Nadratul Syazwana said... [Reply to comment]

Haha betul betul! Mauk notification baru la perasan kan kalau org reply comment kita

KIKIRIE™ said... [Reply to comment]

@Nadratul Syazwana hihi yeah.. correct.

 

GOOGLE+

FOLLOWERS

Category

announcement (1) beach (2) beforeafter (1) birthday (2) blogger (3) bored (1) boyfie (3) cakapje (2) celebrity (1) chidish (1) childhood (1) clothing (1) company trip (5) curious (1) disgusting (1) drama (4) ego (1) eid (1) family (2) fashion (1) food (2) freebies (1) friends (2) GA (4) games (1) holiday (7) info (25) insurans (3) island (5) job vacancy (1) kawad (1) kelemumur (1) kereta (2) kerja (2) kfc (1) kids (1) korean (1) kpop (1) langkawi (3) lesson (1) love (6) makanfree (1) memories (7) mh370 (2) mood (3) mydreams (1) myself (11) news (1) officemate (3) OMG (6) PLKN (1) preview (12) promotion (1) rawang (1) recipe (1) segmen (1) sinopsis (2) sketch (1) smartphone (1) storysharing (1) sweet (2) takaful (3) tips (4) top10 (1) wanita (2) wedding (4) wordless (5) youtube (3)