Pusat Rekreasi Air Panas Ulu Legong, Baling (Company Trip)


Hai! Assalamualaikum. Kunjungan ke pusat rekreasi di atas ni sebenarnya di atas tujuan amal. Tempat dia not bad la..Bila malam, memang ramai orang, kolam air panas kan. Orang luar yang tak menginap kat situ pun boleh masuk jugak. Chalet very nice. Cantik. Harga? tak tau sebab boss sponsor kan. Ok jom layan gambar-gambar bawah ni


di office sebelum bertolak


happy semacam je?
perjalanan dari KL ke Kedah. Letih2. naik kete viva pulak tu. paham2 la.. viva ni kalau dah berat dia bunyi krek-krek


singgah sebentar di Tasik Raban untuk lunch. lunch ktorang memang bawak dari office. bos sediakan. makan macam berkelah lah



singgah lagi di mana ntah ni. tak ingat. dari kiri Nad, Aini, Aku, Boss, Mak Ton


sampai dah chalet. ni pemandangan belakang chalet ok.


ni la roomates aku. kiki.


possing meta






hot spring







ETM Prima Team & Family


bikin rosak gambar ja yg belakang tu -_-

sukaneka untuk kanak-kanak di situ. event ni dibuat di dalam pusat rekreasi tu tau. dia ada sediakan dewan, karaoke set, PA system, bbq n lain-lain lagi

aku kesian ngan budak ni, kecik lagi. so tolong la perah span tu



haaa.. ni main penyampaian berita. sebelum ni aku pun tak tau main bende nih

makan-makan dgn orang kampung

orang asli kampung ....... (tak ingat kg apa)

konvoi


muka sedih

urusetia sangattt



karaoke. eheh. tapi gelap tak nampak. gelap2 baru feel


balik! dalam kete. wa naik BMW. tu yg muka ceria sangat tu



Bye!


2 comments:

Mohd Fauzli said... [Reply to comment]

Wah bestnya dapat rendam kat air panas tu...

Semantic Sepia said... [Reply to comment]

@Mohd Fauzli: segar je lepas berendam.best

 

GOOGLE+

FOLLOWERS

Category

announcement (1) beach (2) beforeafter (1) birthday (2) blogger (3) bored (1) boyfie (3) cakapje (2) celebrity (1) chidish (1) childhood (1) clothing (1) company trip (5) curious (1) disgusting (1) drama (4) ego (1) eid (1) family (2) fashion (1) food (2) freebies (1) friends (2) GA (4) games (1) holiday (7) info (25) insurans (3) island (5) job vacancy (1) kawad (1) kelemumur (1) kereta (2) kerja (2) kfc (1) kids (1) korean (1) kpop (1) langkawi (3) lesson (1) love (6) makanfree (1) memories (7) mh370 (2) mood (3) mydreams (1) myself (11) news (1) officemate (3) OMG (6) PLKN (1) preview (12) promotion (1) rawang (1) recipe (1) segmen (1) sinopsis (2) sketch (1) smartphone (1) storysharing (1) sweet (2) takaful (3) tips (4) top10 (1) wanita (2) wedding (4) wordless (5) youtube (3)