Kulit Kepala Berkelemumur



Kulit kepala anda berkelemumur??? sering gatal2 dan rasa tidak selesa?? malu untuk berhadapan dengan khalayak umum?? buntu dan mencari jalan penyelesaian???

Mari cuba produk terbaru dari kami , produk yang akan menjamin masa depan anda......... (tak delahhhh)


Just a bit sharing kat sini, aku (ganasnye)













kita (emm)













saya (skemanye)











nak ngaku diri apa eh.......

ok la kita pernah jugak mengalami masalah spt di atas. asalnya pakai syampu kelemumur CLEAR, yang cool menthol tu, memang sejuklah.. best je kepala. tp lama2 dlm 3 bulan, ada pulak benda putih2 melekat kat rambut. PANIKNYAAAAA jangan cakap la. 1st time kan. ngadu kat emak, kat akk, kat adik, kat ayah je tak. then rasa kulit kepala macam basah je.

akk pun suggest tukar syampu. tukar ke syampu biasa yg bukan anti kelemumur. so itew pakai PANTENE sekaranggggg. satu hari je kelemumur dah hilang..

so tu jela post kali ni.. yay kbai


0 comments:

 

GOOGLE+

FOLLOWERS

Category

announcement (1) beach (2) beforeafter (1) birthday (2) blogger (3) bored (1) boyfie (3) cakapje (2) celebrity (1) chidish (1) childhood (1) clothing (1) company trip (5) curious (1) disgusting (1) drama (4) ego (1) eid (1) family (2) fashion (1) food (2) freebies (1) friends (2) GA (4) games (1) holiday (7) info (25) insurans (3) island (5) job vacancy (1) kawad (1) kelemumur (1) kereta (2) kerja (2) kfc (1) kids (1) korean (1) kpop (1) langkawi (3) lesson (1) love (6) makanfree (1) memories (7) mh370 (2) mood (3) mydreams (1) myself (11) news (1) officemate (3) OMG (6) PLKN (1) preview (12) promotion (1) rawang (1) recipe (1) segmen (1) sinopsis (2) sketch (1) smartphone (1) storysharing (1) sweet (2) takaful (3) tips (4) top10 (1) wanita (2) wedding (4) wordless (5) youtube (3)